Workshops, trainingen en cursussen voor ouders 

 

 'Echt jezelf zijn, mama', wegens succes herhaald!

Je houdt als moeder alle ballen hoog, maar waar sta jij? Zou jij in deze hectische fase van je leven wat meer ruimte willen ervaren voor jezelf, maar weet je niet goed hoe je dat zou kunnen doen? Dan is ‘Echt jezelf zijn, mama’ echt iets voor jou.

In deze groepstraining leer je van elkaar en worden ervaringen uitgewisseld. Je gaat aan de slag met wat jij voor jou persoonlijk wilt veranderen om meer rust en kracht te ervaren. Gun jezelf deze investering. Als jij lekkerder in je vel zit ben je zekerder van jezelf en krijg je weer de regie over je leven. Dat maakt jou een leukere moeder, partner, vriendin…. En daar plukt iedereen de vruchten van!

Na de trainingscyclus heb je inzicht in waar je belemmeringen liggen en heb je ook concreet  veranderingen doorgevoerd, waardoor je leven al direct meer in balans is. Je weet welke kant je op wilt en komt dichter bij jezelf, waardoor je weer in je kracht komt te staan.

Ludens biedt Echt jezelf zijn, mama nogmaals aan vanwege het succes van de eerdere training. Die deelneemsters aan deze training hebben de sessies beoordeeld met een 8.9!

Korting voor klanten van Ludens

Voor deze trainingscyclus van 6 avonden betaal je normaal € 345,00. Omdat jij klant bent bij Ludens krijg jij de training aangeboden voor € 295,00. Je kunt voor dit speciale tarief kortingscode Ludens achter uw naam gebruiken bij de aanmelding.

De training wordt gegeven op woensdagavond op de volgende data: 22 maart, 5 april, 19 april, 3 mei, 17 mei en tot slot 31 mei van 20.00 uur tot 22.00 uur.

De locatie is Ludens, Springweg 102 C, Utrecht. In verband met beperkte parkeermogelijkheden raden we u aan om met de fiets of het OV te komen.

Kijk op de website voor meer informatie en om je aan te melden. Voor aanmelding kun je ook dit formulier gebruiken. Je kunt ook bellen naar 06 - 39 35 16 62 voor meer informatie.

 

Zingend Zwanger

Door middel van (adem)oefeningen, klank maken en lekker zingen met elkaar, ontstaat er een ontspannen sfeer en maakt u op een bijzondere manier contact met uw baby. Bij het zingen geniet de baby mee in de buik. De workshops worden verzorgd door Jolieke Sorber, zangcoach en moeder van 2 kinderen. 

Korting voor klanten van Ludens

Bent u ingeschreven bij Ludens, dan ontvangt u € 25,00 korting. Mail voor informatie: jolieke@zingendzwanger.nl.

 Er start binnenkort weer een nieuwe cursus op woensdag 1 februari, en de vervolgdata zijn 8, 15 en 22 februari en 8 en 15 maart.

Tijd : 19.30 uur tot 21.00 uur.

De locatie : kinderdagverblijf Jodokus, Kievitstraat 6.

De kosten bedragen €135.-

Bent u ingeschreven bij Ludens, dan ontvangt u € 25,- korting, en betaald u nog maar € 110.-.

Mail voor informatie: jolieke@zingendzwanger.nl.

 

Effectief communiceren met uw kind

Voor alle ouders van kinderen van 0–12 jaar start op maandag 31 oktober weer de Gordontraining: Effectief communiceren met uw kind. De 8 trainingsavonden worden verzorgd door Annelies van den Munkhof, gecertificeerd Gordontrainer. Er is plek voor 15 deelnemers.

Locatie

Kinderdagverblijf Jodokus, Kievitstraat 6 in Utrecht (Vogelenbuurt). I.v.m. beperkte parkeergelegenheid, adviseren we u om met de fiets te komen.

Data

Alle  trainingsavonden zijn op maandag  van 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur):

  • 31 oktober          
  • 14 november
  • 28 november
  • 12 december       
  • 9 januari
  • 23 januari            
  • 6 februari       
  • 20 februari  

Inschrijven

De training kost € 235,00  inclusief werkboek, certificaat, koffie en thee. 

Deze training is volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk. 

> Lees meer over deze Gordontraining


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht