Werken bij Ludens

Ludens heeft circa 50 kinderopvanglocaties verspreid over Utrecht. Iedere dag spelen ongeveer 4.000 kinderen bij ons in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Spelen is belangrijk voor kinderen, voor hun ontwikkeling en ontspanning. Bij Ludens kunnen de kinderen lekker samen spelen. Voor ouders willen we een goede partner in de zorg zijn. Natuurlijk kunnen we deze zorg alleen bieden met goed opgeleide, betrokken en enthousiaste medewerkers. Pedagogisch medewerkers die een passie hebben voor het werken met kinderen!

We vinden belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke groei. We streven naar een goede balans tussen werk en privé. Onze manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en enthousiasme. Daarnaast vinden wij verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en flexibiliteit van groot belang. Wij zoeken medewerkers die zelf initiatief nemen in hun dagelijks functioneren. Medewerkers die een duidelijke rol spelen in de communicatie naar ouders, open en enthousiast naar kinderen. 

Kortom: bij Ludens werken we samen aan een plek waar kinderen, ouders én medewerkers zich prettig voelen.

Wat bieden wij?

Een persoonlijke benadering, ontplooiing en veel werkplezier. Ludens is dé grootste kinderopvang organisatie in Utrecht en wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou (zowel flexibel als vast en ook de werkuren zijn in overleg). Intern zijn er voldoende carrière opties en groeimogelijkheden. Zo kun je trainingen volgen die specifiek zijn ontwikkeld voor het werken met kinderen (o.a. een Gordon training en Video Interactieve Begeleiding). Bij Ludens Kinderopvang zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld en volgen wij de CAO Kinderopvang. Bij een fulltime werkweek gaan wij uit van een 36-urige werkweek. Voor jouw pensioen zijn wij aangesloten bij PGGM pensioenverzekeraar voor de sector Zorg en Welzijn. Je bouwt pensioenrechten op vanaf je 15de tot 65ste jaar. Daarnaast heeft Ludens een fietsplan waar jij gebruik van kunt maken na een jaar vaste dienst.

> Ga direct naar ons actuele vacature overzicht

 

Een persoonlijke gesprek

Bij Ludens staan wij altijd open voor jou vragen en denken we graag met je mee. Wil je graag meer weten over onze manier van werken of over Ludens in het algemeen? Neem dan contact op met Mary Schut en of Rowan van Luijn. Zij zijn bereikbaar voor alle vragen op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 15.00 uur via telefoonnummer 030 - 236 15 35 of stuur ze een email via: invalwerk@ludens.nl


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht