Tussenschoolse opvang

Gezellig en ontspannen overblijven

Na een ochtend vol drukte en ervaringen op school is het voor kinderen fijn als ze tijdens de overblijf rustig kunnen eten en zich kunnen ontspannen, voordat ze de les weer ingaan. Bij Ludens vinden we het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en dat de sfeer tijdens het middageten gezellig is. 

Op welke scholen regelt Ludens de overblijf?

Ludens coördineert de tussenschoolse opvang van basisschool  OBS De Klim in Lunetten en basisschool OBS De Koekoek in de Vogelenbuurt. De kinderen blijven op hun eigen school over. U kunt uw kind(eren) aanmelden voor vaste dagen of gebruik maken van een strippenkaart.

De overblijfkrachten

De overblijfkrachten zijn veelal studenten en ouders die het leuk vinden om met kinderen te werken, tegen een vrijwilligersvergoeding. Goed om te weten: iedere overblijfkracht heeft een 'Verklaring Omtrent Gedrag' overlegd en een training gevolgd bij één van de pedagogen van Ludens. 

Tarieven

  • Prijs op contractbasis: € 2,50 per keer.
  • Prijs op basis van strippenkaart: 5 x overblijven: € 15,00 / 10 x overblijven: € 30,00

Meer informatie

Uitleg over de pedagogische aanpa k, de contactgegevens van de TSO-coördinatoren en afspraken met de school vindt u in de informatieboekjes die wij voor u hebben samengesteld. 

Aanmelden of wijzigingen doorgeven


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht