Waarom raden wij u aan te kiezen voor peuteropvang? 

De peuteropvang vindt plaats bij onze kinderdagverblijven. U kunt uw peuter zowel halve als hele dagen brengen, precies zoals het u het beste uitkomt. Terwijl uw peuter naar de opvang gaat, kunt u werken. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij raden u aan te kiezen voor peuteropvang, omdat professionele kinderopvang een meerwaarde heeft voor de kinderen zèlf. 
 
Bij de peuteropvang kunnen peuters samen spelend leren, in een uitdagende omgeving. De ruimte waarin uw kind wordt opgevangen is gezellig en veilig, met spelmateriaal dat precies aansluit bij zijn of haar ontwikkeling. Uw peuter kan er op onderzoek uitgaan en heeft alle ruimte om te klimmen en klauteren, om dingen zelf te doen en grenzen te verkennen. Er zijn andere kinderen om plezier mee te mee hebben en om (heel leerzaam) conflictjes mee op te lossen. De pedagogisch medewerkers organiseren elke dag leuke activiteiten, om de nieuwsgierigheid van de kinderen te prikkelen. Ze weten precies waar uw peuter behoefte aan heeft en hebben alle aandacht en kennis om daarop in te spelen. Ze sluiten aan bij het dagritme van uw kind, ze knuffelen en koesteren, nemen de tijd voor vragen en verhalen. Ze werken met zijn tweeën, waardoor er sprake is van ‘kwaliteitscontrole’. Is een medewerker ziek of op vakantie, dan neemt een vaste invaller het over. Zo bent u altijd verzekerd van goede opvang, en uw peuter van goede zorg, aandacht en vriendjes om mee te spelen.
 

Peuteropvang van Ludens biedt meerwaarde

Laten we beginnen met u te vertellen dat Ludens een stichting is, dus geen winstoogmerk heeft. Wij adviseren u voor ons te kiezen omdat we meer bieden dan opvang alleen. Wij helpen de kinderen hun persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen, we bieden hen emotionele en fysieke veiligheid en we zorgen dat ze zich de waarden en normen van onze samenleving eigen kunnen maken. Wij hebben academisch geschoolde pedagogen in dienst en een eigen pedagogische werkwijze waarin we onze medewerkers intensief trainen. Wij adviseren u ook om voor Ludens te kiezen omdat wij ouders betrekken bij wat we doen. Want uw kind opvoeden, dat doen we samen!  

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht