22 mei 2018

Dag van de Groene Kinderopvang

  

    

Op dinsdag 15 mei deed kinderdagverblijf Harlekijn in Hoograven mee aan de Dag van de Groene Kinderopvang. De kinderen maakten Graskunst, ze liepen over een blote voetenpad,  er zijn plantjes gepoot en natuurlijk werd er heerlijk gekliederd met aarde. De grotere kinderen klommen in de takkenbossen in onze natuurlijk aangelegde ontdektuin. En als eetmoment was er een gezellige picknick voorbereid. 

Kinderdagverblijf Harlekijn: Groene dagopvang

Natuurbeleving is onmisbaar voor een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van kinderen. Daarom spelen we elke dag buiten. Elk seizoen is er buiten iets anders te beleven en te ontdekken. Onze tuin is speciaal ingericht voor onderzoekers van elke leeftijd. We spelen in het zand of op het gras, tussen de geurende bloemen. Of we werken samen in de moestuin.

Sommige kinderen klimmen in de bomen of spelen ridder tussen de bamboe, in hun fantasiespel. Andere kinderen verzamelen diertjes of stokjes. De kleintjes dragen speciale tuinbroeken, zodat zij kruipend de wereld om zich heen ontdekken. Vanaf 2013 is Harlekijn voorbeeldlocatie voor het project Groene Dagopvang. Natuurbeleving wordt zo de spil van ons kinderdagverblijf. 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht