20 januari 2018

Ssst! De tijger slaapt!

'Ssst! De tijger slaapt!', van Britta Teckentrup, is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Dit prentenboek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen, die op woensdagochtend 24 januari 2018 landelijk starten met het Nationale Voorleesontbijt.

Voorleesontbijt bij Ludens

Natuurlijk doen al onze kinderdagverblijven weer mee met het Nationale Voorleesontbijt. Via Mijnludens houden we u op de hoogte van onze activiteiten rondom de Voorleesdagen bij het kinderdagverblijf van uw kind. U komt toch ook?!

Het verhaal

"Ssst, de tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken." Er is alleen een probleem: alle dieren moeten er langs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft de slimme kikker een idee: alle dieren zweven één voor één met een ballon over de tijger heen. Maar de dieren hebben wel hulp nodig. De lezertjes worden daarom aangemoedigd om te helpen de dieren veilig over de tijger heen te krijgen. Bijvoorbeeld door te blazen, te aaien, te wiegen en zelfs door een slaapliedje te zingen. Zal het alle dieren lukken veilig aan de overkant te komen? En zeg, waar zijn al die ballonnen eigenlijk voor?

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht