11 september 2017

Gordoncongres: 'Pré-pubers, wat is de sleutel tot contact'

Let op: gewijzigde locatie

Vanwege de grote belangstelling zal het congres niet plaatsvinden in BSO Fantaziehuis, maar in NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 in Utrecht. U kunt zich nog opgeven! 

Op vrijdag 6 oktober organiseert Gordoncongres samen met Ludens en de stichting NET het Gordongcongres '(Pre-)pubers, wat is de sleutel tot contact?’. Het congres gaat in, op hoe de Gordonmethode kan helpen in de communicatie met kinderen vanaf 8 jaar en in het omgaan met ongewenst gedrag thuis, in de BSO en in de klas.

Hoofdspreker is Steve Emmons, Mastertrainer uit de Verenigde Staten. Daarnaast is de gelegenheid een workshop bij te wonen. Het congres biedt nieuwe inzichten en concrete handvatten. Een unieke kans! Graag nodigen wij u uit dit congres bij te wonen.

Let op: gewijzigde locatie

Vanwege de grote belangstelling zal het congres niet plaatsvinden in BSO Fantaziehuis, maar in NDC Den Hommel. U kunt zich nog opgeven! 

Ludens en de visie van dr. Thomas Gordon

Bij onze kinderdagverblijven en BSO's zorgen we voor een goed pedagogisch klimaat, een goede sfeer op de groepen en plezierige contacten tussen de pedagogisch medewerkers en kinderen. Dat bereiken we door alle medewerkers een Gordontraining te laten volgen. Lees verder >>

  • Datum        : vrijdag 6 oktober 2017
  • Tijd             : 9.00 - 13.00 uur
  • Locatie       : NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 in Utrecht
  • Aanmelden: www.gordoncongres.nl

augustus 2017

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht