27 juni 2017

Feest bij BSO De Stins!

Een aantal kinderen maakt lekkere hapjes voor de openings-receptie van de BSO. Maar de meeste kinderen spelen buiten; de gemeente heeft er bergen zand gestort. Wat een feest om daar op te klimmen en van af te springen! Ons motto 'Bij ons mag je vies worden' doen de kinderen erg veel eer aan!

Voor de openings-act komen ze wel even naar binnen. De kinderen verstoppen zich achter de papieren voordeur en rennen joelend naar buiten.

Dorien van der Heijden, de teamleider, heet de aanwezigen welkom. De kinderen luisteren aandachtig naar de toespraakjes van Tiny Wennekers (de voorzitter van scouting) en Nancy van Thiel (lid RvB Ludens). Tiny vertelt de kinderen waarom het gebouw eigenlijk de Stins heet: het is het friese woord voor stenen huis. Bij scouting heette het gebouw al de Stins, en scouting vindt het leuk dat er nu ook een BSO De Stins is! Nancy bedankt de mensen die bijgedragen hebben aan de realisatie van deze BSO. Voor scouting, waar alles op vrijwillige basis gedaan wordt, was het soms echt een klus! Ludens is blij met de samenwerking en vooral dat er nu een BSO is op zo’n fijne plek voor kinderen. Een plek waar kinderen binnen en buiten heerlijk hun gang kunnen gaan. Nancy geeft de kinderen een toepasselijk buitenspeel-cadeau. Ze pakken het samen uit en zijn er blij mee! Op de 'receptie' is ook een 7-jarige met haar moeder. "Zij moet 'helaas' nog even wachten voor ze naar De Stins mag, ze staat enorm te trappelen", zegt haar moeder.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht