3 juli 2017

Mijnludens.ouderportaal.nl is live!

Maandag 3 juli starten we bij 5 kinderdagverblijven met Mijnludens, ons nieuwe digitale ouderportaal, toegankelijk via de Mijnludens-app en www.mijnludens.ouderportaal.nl.   

De eerste 5 kinderdagverblijven gaan van start

Kinderdagverblijf Anansi, Harlekijn, 't Klavertje, Lieve & Bouwe en Mus & Mees gaan op 3 juli online. Na een training en een oefenperiode voor de medewerkers, kunnen ouders vandaag voor het eerst berichtjes verwachten. Na de zomervakantie start een volgende groep en eind 2017 werken al onze kinderdagverblijven met Mijnludens. In 2018 is de buitenschoolse opvang (BSO) aan de beurt.  

Waarom Mijnludens?

Via Mijnludens kunnen de pedagogisch medewerkers eenvoudig foto’s en momenten delen, zodat we ouders regelmatig een kijkje kunnen geven in de belevenissen van hun kind tijdens een opvangdag. Mijnludens wordt dé plek, waar de schriftelijke communicatie met én van Ludens plaatsvindt. Wat de kinderen bij ons meemaken leggen we vast in een digitaal schriftje met foto’s. En door hier zelf in te schrijven, kunnen ouders de pedagogisch medewerkers op de hoogte houden van wat het kind thuis beleeft. 

Digitaal afmelden, ruilen en extra dagen aanvragen

Afmelden, ruilen en het aanvragen van extra dagen gaat, bij de kinderdagverblijven die de omslag naar Mijnludens gemaakt hebben, via www.mijnludens.ouderportaal.nl.

Wij hebben er zin in!

Wij kijken uit naar deze aanvulling op onze communicatie met ouders. Van andere kinderopvangorganisaties die al met dit ouderportaal werken, weten we dat zowel ouders als medewerkers er heel blij mee zijn. En natuurlijk zal het soms ook even wennen zijn.

Vragen

Heeft u vragen over Mijnludens? De teamleider van uw locatie kan u meer vertellen. Of neem contact op met Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030 - 256 70 70. 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht