11 december 2017

BSO-programma's kerstvakantie

Nog even en het is alweer kerstvakantie! Onze BSO-teams hebben er zin in. Kijk snel wat er bij de BSO van uw kind te beleven is bij de VAKANTIEPROGRAMMA'S!  

Dagje ruilen

Een dag ruilen in de kerstvakantie regelt u via de BSO van uw kind. Ruilt u tot 2 weken voor de gewenste ruildatum, dan bent u verzekerd van een plekje. Daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting. 

Dagje extra

Tot 2 weken voor de gewenste datum kunt u een extra speeldag bij de BSO reserveren Mijn Menu. U bent dan verzekerd van een plekje. Reserveert u later, dan kunt u een extra dag aanvragen via de BSO van uw kind. De mogelijkheden zijn dan afhankelijk van de bezetting.  

Alleen tijdens vakanties spelen bij de BSO

Ook kinderen die tijdens schoolweken niet bij de BSO spelen, zijn in de vakanties van harte welkom bij onze BSO's. Via onze website kunt u handig vooruit dagen reserveren. Doet u dit tot 2 weken voor de gewenste datum, dan is opvang gegarandeerd. Daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting. Heeft u vragen? Mail of bel ons: ip@ludens.nl of 030 - 256 70 70. 

Kinderopvangtoeslag

Let op: voor al onze vormen van vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen. 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht