12 mei 2017

Feestelijke opening BSO De Stins

 

Wat een feestelijke start van de nieuwe BSO De Stins in Zuilen afgelopen maandag!

Het is heerlijk weer, de kinderen rennen uitgelaten rond. Van binnen naar buiten naar binnen, rondjes door de tuin. Alles verkennen, ontdekken. Je hoort enthousiaste reacties.

 "Supercool hier!", roept een jongen uitgelaten. "Je kunt hier goed verstoppertje spelen", vindt een meisje. De kinderen spélen. Een woest spel, over dieven en polities en bewakers. Bijna iedereen doet mee. Er liggen 'verlamden' op de grond en in de tuin, een van de meisjes is bewaker. Zou het spel een afgeleide zijn van dat het toch wel een beetje spannend is ook, zo'n nieuwe ruimte?

Wat een feest om de kinderen zo uitgelaten te zien. Heerlijk voor ze om na school zo lekker te kunnen bewegen, rennen, ravotten met elkaar. Heerlijk dat er niemand roept dat het stiller of zachter moet. Binnen zit een groepje meisjes onverstoorbaar aan een tafel te loomen. Alsof er geen verhuizing heeft plaatsgevonden. Gelukkig zijn alle eigen knutselspulletjes en spellen van BSO Bikkels gewoon meeverhuisd! En de eigen vertrouwde pedagogisch medewerkers ook, niet te vergeten!!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht