16 december 2016

Iets doen voor een ander!

De BSO's Majella staan vanaf november tot en met  januari 2017 in het teken van Iets voor een ander doen en Feest voor iedereen!

Op de verschillende BSO's is heel hard gewerkt door de kinderen aan  een bijdrage met als uiteindelijke doel, geld ophalen zodat de kinderen uit het nabijgelegen AZC tijdens de kerstvakantie zorgeloos kunnen komen spelen.

Ambachtelijke pepernoten zijn gebakken en ingepakt, orginele kerstkransen en kerstkaarten bedacht en gemaakt en heerlijke soep-to-go om mee te nemen voor thuis. Het is allemaal verkocht aan de ouders en langs deze weg willen we al deze kinderen en ouders alvast heel erg bedanken voor hun bijdrage.

Met het geld dat daarmee verdiend is, kunnen nu tijdens de kerstvakantie gedurende 4 dagen, 10 kinderen uit het AZC komen spelen bij BSO Rosa. De kinderen halen we op met de stint, er is oa voetbal, een muziekworkshop en een radioworkshop waarin de kinderen de DJ zijn en elkaar leren interviewen.

Door de kinderen van de BSO's zijn ook prachtige knuffels  gemaakt evenals een boek met daarin verhalen, moppen, recepten en tekeningen om mee te geven aan de kinderen van het AZC als herinnering aan de leuke dagen en om ze op te vrolijken. Dit boek kan later ook nog op de BSO gekocht worden.

Uiteindelijk willen we met de opbrengst nog iets blijvends aanbieden aan het AZC. Een cadeau, zoals een klimtoestel, boeken of knutselspullen. Maar daarover later meer.

11 pedagogisch medewerkers van Ludens zetten zich deze dagen vrijwillig in en maken het mogelijk dat deze kinderen een leuke dag hebben die ze niet snel zullen vergeten. Wij zijn heel erg trots op deze collega's!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht