14 november 2016

Afscheid Ans van Hoof

"In maart 2017 neem ik afscheid van Ludens. Ik hoop dan mijn zesenzestigste levensjaar in te gaan en vind dat een goed moment om meer rust en tijd te gaan maken voor andere activiteiten. Ik heb ruim zesendertig jaar met veel voldoening en plezier in de kinderopvang gewerkt, waarvan de laatste dertien jaar als bestuurder.

In 2017 bestaat Ludens tien jaar. Samen met alle collega’s hebben we een mooie en waardevolle maatschappelijke kinderopvangorganisatie gebouwd. Ik ben er dankbaar voor. Natuurlijk blijft er altijd nog veel te doen en ik vertrouw erop dat mijn opvolger ook weer samen met alle collega’s alle energie en inzet aan de dag legt om de kinderen, de ouders en de medewerkers een fijne plek te bieden. Onze Groeimeter zegt: ‘Samen kun je meer !’

Er komt in het voorjaar een officiële afscheidsbijeenkomst. Nader bericht daarover volgt. Voor nu bedank ik iedereen alvast hartelijk voor het vertrouwen en de samenwerking."

Ans van Hoof, voorzitter raad van bestuur

November 2016

 

Bericht van de Raad van Toezicht

"Ans van Hoof neemt in het voorjaar 2017 afscheid van Ludens. Na vele jaren met hart en ziel gewerkt te hebben in de kinderopvang gaat zij van haar pensioen genieten. Haar grote inzet heeft mede er toe geleid dat Ludens als maatschappelijke kinderopvangorganisatie een betrouwbare en deskundige partner is voor ouders en partners en alle kinderen die aan Ludens toevertrouwd worden dagelijks met grote zorg en inzet opvangen worden.
Sinds enkele maanden is de Raad van Toezicht samen met de twee bestuurders aan de slag met het vinden van een goede opvolger. Ons streven is dat wij hierin begin volgend jaar geslaagd zijn. In het voorjaar zullen wij samen met alle medewerkers en externe partners een welverdiend mooi afscheid voor Ans van Hoof organiseren."

Hetty Lieftink, voorzitter Raad van Toezicht

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht