17 februari 2017

Wegens succes herhaald: Groepscoaching 'Echt jezelf zijn, mama'

Wegens het succes van de vorige training (een 8,9 als cijfer van de deelneemsters) heeft Ludens besloten de groepscoaching voor moeders nogmaals aan te bieden.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel stress ervaren in de eerste jaren dat ze moeder zijn doordat ze hun weg moeten vinden in de werk/privébalans. Dit komt o.a. door de manier waarop in Nederland het bevallingsverlof is geregeld. Vaders krijgen 2 dagen verlof en gaan dan weer aan het werk, moeders hebben veel meer tijd om zich aan hun baby te hechten, waardoor ze vaak meer taken op zich nemen dan ze eerder bedacht hadden.

Daarnaast wordt er ook anders tegen moeders dan tegen vaders aangekeken door de maatschappij. Zelden wordt een vader gevraagd, hoe hij de zorgtaken gaat combineren met z’n werk. Bij een vrouw ligt dat anders. Aan een vrouw worden vaak andere eisen gesteld ten aanzien van de zorg voor de kinderen waardoor vrouwen druk uit hun omgeving kunnen ervaren.

Dit alles zorgt er voor dat veel moeders worstelen met de  verantwoordelijkheden die ze op diverse plekken en in verschillende rollen hebben. Ze willen op hun werk een betrouwbare collega zijn, ondanks dat ze misschien wat minder zijn gaan werken. Als moeder willen ze uitblinken want ze willen natuurlijk het beste voor hun kind. Daarnaast willen ze natuurlijk ook nog de leuke partner zijn, een gezellige vriendin, een attente dochter, het huis moet er ook netjes uit zien, enzovoort, enzovoort.

En dan komt soms het moment waarop moeders zich afvragen:Wanneer ben ik nou aan de beurt? Herken je dat? Dat je op je tenen loopt, dat je geen tijd hebt om bij te tanken, dat op ieder moment van de dag wel iemand is die iets van je wil? Je zou het wel anders willen, maar je weet niet hoe .

Daar is een training voor: Echt jezelf zijn, mama Groepscoaching voor moeders die er misschien  even doorheen zitten en de zaken anders willen gaan doen.

Wees wie je écht wilt zijn en ga dat in de training ontdekken. Als je dat inzicht hebt dan heb je namelijk ook de keuze om het anders aan te gaan pakken, sta je aan het roer van jouw leven. En dat is waar jij mee aan de slag gaat, onder begeleiding van 2 professionele coaches: Sonja Jansen en Meriam Verhoef. Hoe fijn is dat? Op die manier werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en ben je nóg krachtiger. En daar pluk jij niet alleen de vruchten van maar je hele omgeving.

Ludens biedt Echt jezelf zijn,mama nogmaals aan vanwege het succes van de eerdere training. De deelneemsters aan deze training  hebben de sessies met een hele grote voldoende beoordeeld!

Wat de groepscoaching de moeders heeft opgeleverd is samen te vatten in: Rust, ruimte, inzicht, bewustwording en Een stap vooruit.

 

Normaal betaal je voor deze training van 6 avonden € 345,00. Omdat je aangesloten bent bij Ludens krijg je een fikse korting en betaal je € 295,00.

De training start op woensdag avond 22 maart en de vervolgdata zijn 5 en 19 april, 3, 17 en 31 mei.  

De bijeenkomsten zijn op de Springweg 102 C ( centrum ) van 20.00 tot 22.00 uur

Kijk voor nog meer informatie, waaronder feedback van eerdere deelneemsters, op de volgende pagina waar je je ook kunt aanmelden:

http://echtjezelfzijn.nl/groepscoaching of meldt je direct aan via deze link.

  

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht