21 mei 2016

Geslaagde 'Tuindag' bij kinderdagverblijf Jonas

Hoe leuk kan het leven zijn als je een peuter bent, als de zon schijnt en als er een tuinmiddag is in jouw kinderdagverblijf? Je moeder helpt je met het schilderen van een vogelhuisje, lekker buiten in je rompertje. Je 'eigen' pedagogisch medewerker loopt rond om te helpen, de verf aan te vullen, ouders de weg te wijzen.

Ouders van andere kinderen kletsen gezellig met elkaar in de zandbak, in de schaduw. Er lopen kinderen enthousiast rond met vergrootglazen, op zoek naar kleine beestjes. En veel ouders zijn flink aan het werk: onkruid wordt gewied, kilo’s zand worden terug geveegd in de zandbak, het gras wordt gemaaid.

Ook de vrijwilligers van de buur-speeltuin helpen mee. Zij lopen rond met bladen met heerlijke zelfgemaakte hapjes. Aan het eind van de middag is de tuin van kinderdagverblijf Jonas echt opgeknapt.

Teamleider Marga bedankt alle ouders die geholpen hebben, en laat het insectenhotel zien dat zij gekocht heeft voor in de tuin. Zo krijgen de kinderen liefde en respect voor de natuur mee. Jonas: kinderopvang, vogelopvang én insectenopvang!! 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht