14 juni 2016

Vrijdag 24 juni: DE GROTE BSO-SHOW!

Met deze show vieren de BSO's in Majella dat ze samen met kinderen, ouders, samenwerkingspartners en buurtgenoten weer een superleuk BSO jaar hebben gehad! De show is een bedankje aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Kaartverkoop

Kaarten kopen via bsorosa@ludens.nl of bij één van de 6 BSO’s van Ludens in Majella. Ook buurtgenoten en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

  • Kind (t/m 12): € 2,00 (+ een ranja)
  • Volwassen: € 3,50 (+ een drankje) 

Van elk kaartje gaat € 1 naar Ludens voor Vluchtelingenkinderen.

SHOW, Kunst en KidsKatering

De GROTE BSO SHOW is een productie van de kinderen, zowel voor als achter de schermen. De kinderen van de zes Ludens BSO’s in Majella laten tijdens dit grote feest hun talenten zien. Zowel voor als achter de schermen verzorgen zij de avond: van kaartjesknipper tot danser, van decorbouwer tot muzikant en van cateraar tot toneelspeler. Alle sterren schitteren op hun eigen plekje!

 Er is ook een KUNSTexpositie waar de bezoekers van de SHOW werk van onze jonge kunstenaars kunnen bezichtigen. En na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om gezellig na te borrelen met heerlijke hapjes en drankjes van onze KidsKatering.

De kinderen op de verschillende BSO's hebben zelf bedacht wat zij willen doen tijdens de Grote BSO Show. Nadat de keuze voor het programma gemaakt was, werden optredens en taken per BSO verdeeld en konden alle kinderen zich opgeven voor acts op het podium en/of voor een onderdeel achter de schermen. Nu de show nadert, zijn de meeste kinderen flink aan het oefenen voor hun act terwijl anderen volop in de weer zijn met de aankleding van de show! Er is nog erg veel te doen, maar het enthousiasme is er volop! Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook!

Met dank aan...!

Graag bedanken we de samenwerkingspartners van onze BSO’s zoals LINK Theater en Sushma's Dance Factory voor hun hulp bij het tot stand komen van de acts, Rene van Mekaar Utrecht voor het verzorgen van licht en geluid en natuurlijk onze zes BSO-teams voor het benutten van hun eigen talenten!

Ludens voor vluchtelingenkinderen

Tijdens De Grote BSO Show zamelen we geld in voor Ludens voor vluchtelingenkinderen.

Ludens zet zich op een duurzame manier in, om de vluchtelingenkinderen en hun ouders te ondersteunen en om hun verblijf in de AZC in Oog in Al wat plezieriger te maken. In samenwerking met het AZC, de Gemeente Utrecht, Stichting Vrolijkheid en De Taalschool, bekijken we nu welke rol(len) Ludens hierin kan nemen.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht