17 maart 2016

Open huis bij kinderdagverblijf Rozenrood - biologisch en op antroposofische basis

Welkom!

Op woensdag 23 maart kunt u 's ochtends tussen 9.30  en 11.30 uur binnenlopen bij kinderdagverblijf Rozenrood om een kijkje te nemen. Koffie en thee staan voor u klaar. We geven rondleidingen, vertellen hoe we bij Rozenrood werken en natuurlijk beantwoorden we graag uw vragen.

Kinderdagverblijf Rozenrood is gevestigd aan de Biltstraat (Wittevrouwen). We hebben een babygroep, een peutergroep en twee ‘verticale’ groepen waar kinderen van verschillende leeftijden met elkaar spelen.

We werken op ons kinderdagverblijf op antroposofische basis. We hebben veel aandacht voor de zintuiglijke ontwikkeling en de natuur. Onze activiteiten volgen het ritme van de seizoenen. We vieren de jaarfeesten en we zingen liedjes die passen bij het seizoen of het ritme van de dag.  Bij Rozenrood spelen we alle seizoenen buiten. Elke dag valt er weer iets nieuws te beleven in de tuin of op ons mooie grote balkon. In de zandbak maken we taarten versierd met takjes en steentjes, we rollen door het gras en in de ‘ontdektuin’ zaaien en verzorgen we zelf groenten en kruiden. En de oogst … die eten we natuurlijk lekker op! Bij Rozenrood eten en drinken we biologisch. Lees meer over kinderdagverblijf Rozenrood.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht