31 oktober 2015

Bezoek de Ludens-stand op de Geboortemarkt

Op zaterdag 7 november 2015 bent u tussen 10.00 - 14.00 uur van harte welkom bij onze Ludens-stand op de Geboortemarkt  in het Diakonessenhuis in Utrecht. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze kinderopvang en er ligt een leuk presentje voor u klaar.

Het Diakonessenhuis en het Geboortehuis Utrecht willen ouders zo goed mogelijk voorbereiden op hun bevalling. Daar is de geboortemarkt, die regelmatig wordt gehouden, een voorbeeld van. Tijdens de Geboortemarkt komt u van alles weten over bevallen in het Diakonessenhuis. Het Geboortehuis Utrecht en de kraamsuites van het Diakonessenhuis openen die dag hun deuren.

Over de Geboortemarkt

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, zwangeren en hun naasten in het bijzonder. Op de markt vindt u informatie over bevallen in het Geboortehuis Utrecht en in het Diakonessenhuis. Op de Geboortemarkt geven verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden informatie over bevallen, borstvoeding en kraamzorg. Ondernemers uit regio Utrecht presenteren baby- en zwangerschapsproducten.

Speciaal voor broertjes en zusjes is er een kinderhoek met leuke kinderactiviteiten, verzorgd door Ludens.  

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht