25 augustus 2015

Denk mee met de kerngroep Ouders - Nu voor Later - Utrecht

Ouders en medewerkers gezocht voor de kerngroep

Ouders - Nu voor Later - Utrecht

Het project Nu voor Later brengt in heel Utrecht succesvol vele medewerkers van kinderopvang, basisscholen en peuterspeelzalen met elkaar in gesprek over de educatie en ontwikkeling van kinderen tot 6 jaar. Ludens is partner in dit project.

Dit najaar willen we dit gesprek uitbreiden naar ouders. Ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben immers een gezamenlijk doel: de optimale ontwikkeling van het kind. Hoe kunnen ouders en professionals elkaar daarbij versterken? 

Bent u ouder van een kind tussen de 2 en 6 jaar? Of bent u pedagogische medewerker en werkt u met jonge kinderen? Draagt u de gelijkwaardige samenwerking tussen ouders en professionals een warm hart toe? Doe mee in de kerngroep Ouders – Nu voor Later

We zijn op zoek naar 10 ouders en 10 professionals die met jonge kinderen werken uit de 10 wijken van Utrecht. Samen brengen we het gesprek tussen ouders en medewerkers over hun gelijkwaardige samenwerking (verder) op gang. Steeds op een manier die past bij de eigen wijk of buurt en bij de bestaande netwerken van ouders, (voor)scholen en kindercentra.

Lees meer

 

Wilt u meedoen?

Neem dan contact op met: Marieke Ploeg, tijdelijk projectleider Ouders – Nu voor Later,  06 - 34 59 04 51 of mariekeploeg@organisatiekunstenaar.nl

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht