5 juli 2015

Ludens Zomerkamp

Dit jaar organiseren we samen met kindervakantiespecialist Simbo een

Na een heel jaar school in de vakantie coole activiteiten ondernemen met vriendjes en vriendinnetjes. Dat wil je niet missen! Het Ludens Zomerkamp  is geweldig om mee te maken. Spannende dagen met actie, avontuur, creativiteit en uitdaging, en ’s avonds thuiskomen met heel veel verhalen…! 

Simbo kindervakantiespecialist

We organiseren het Ludens Zomerkamp samen met Simbo, een landelijke organisatie die al 20 jaar gespecialiseerd is in professionele en kwalitatief hoogstaande dagkampen en vakanties voor kinderen.

Samen met vriendjes op avontuur!

Alle BSO-kinderen vanaf groep 5 kunnen zich aanmelden. Natuurlijk mag er een vriendje of vriendinnetje mee, want ook kinderen die normaliter niet bij de BSO spelen zijn van harte welkom! Wat is er nou leuker dan samen met andere kinderen avonturen beleven?!

Wanneer?

We gaan op Ludens Zomerkamp in de eerste en de laatste week van de zomervakantie:

  • 1e week: 13 t/m 15 juli (maandag t/m woensdag)
  • 6e week: 17 t/m 19 augustus (maandag t/m woensdag)

Actieve programma's

Samen met Simbo hebben we twee programma's samengesteld, waarbij de kinderen lekker veel buiten zijn en veel verschillende activiteiten kunnen uitproberen. Elk kind kan kiezen voor één programma waarmee het 3 dagen lang met dezelfde groep aan de slag gaat:

1. Sport Experience

Klimmen, bodyboarden, zwemmen, sumoworstelen, boogschieten! Tijdens de Sport Experience ga je het allemaal doen! Vanuit Fort aan de Klop ondernemen we elke dag een andere stoere activiteit!

2. Spel en teamwork

Boogschieten, mountainbiken en gave gekke samenwerkingsactiviteiten! Met bamboestokken kun je samen een superhoge pyramide bouwen. Of maak een reuzenkatapult en mik een zelfgemaakte prooi in het doel. Genoeg te beleven!

Groepsleiding

Per programma is er minimaal begeleiding door één medewerker van Simbo en één pedagogisch medewerker van Ludens. Afhankelijk van de grootte van de groepen gaan er meer pedagogisch medewerkers van Ludens mee. 

Vervoer

Het Ludens Zomerkamp is bij Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4, 3563 MC in Utrecht. U kunt uw kind tussen 8.00 - 18.00 uur brengen en ophalen. Ontbijten en avondeten doen de kinderen thuis. Lunch en tussendoortjes zijn uiteraard inbegrepen. 

Wat kost het?

  • BSO-Totaalpakket: per kind voor 3 dagen Ludens Zomerkamp € 60,00 extra.
  • BSO-Schoolwekenpakket: per kind voor 3 dagen Ludens Zomerkamp € 195,00 extra.
  • Speelt uw kind normaliter niet bij de BSO van Ludens, dan  betaalt u voor 3 dagen Ludens Zomerkamp € 195,00.  

Aanmelden

Aanmelden kan niet meer. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030 – 256 70 70.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht