13 april 2015

Kinderen Ludens in actie voor Stichting Kalinga

In 2014 zamelden kinderen van Ludens geld in voor Stichting Kalinga.

Kalinga zet zich in voor een betere toekomst van kinderen die op de vuilnisbelt van de Filippijnen leven.

In totaal hebben de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers van Ludens € 972,25 opgehaald.

De kinderen van kinderdagverblijf het Klavertje hebben een lege flessen actie gehouden en zelfgemaakte kunstwerken verkocht. De kinderen van BSO Kikkersloot hielden naast een lege flessen actie ook een sponsorloop. Dat was natuurlijk inspannend maar voor het goede doel heb je dat natuurlijk over!

Op de kinderdagverblijven Aspelin en Rozenrood werden markten georganiseerd waar ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes enthousiast hun inkopen hebben gedaan.  

Net zo belangrijk als het inzamelen van geld is dat we met de kinderen praten over de kinderen op de wereld die het niet zo goed hebben. En hoe we ze kunnen helpen. Vaak levert dit mooie gesprekjes op en talrijke initiatieven.

Sytske Groenewald, ouder van kinderdagverblijf Rozenrood is actief bij de Stichting Kalinga. Zij nam de cheque in ontvangst van Renée Heijselaar, afdeling Informatie & Plaatsing van Ludens. Het bedrag zal besteed worden aan het opknappen van het schooltje dat voor de kinderen gebouwd is en aan onderwijsmaterialen.

Wij wensen Stichting Kalinga en Sytske veel succes toe!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht