27 maart 2015

Restaurant 'Pluk' in BSO De Petteflet

Zeker 40 ouders komen met hun kinderen eten in dit restaurant, wat een groot succes! De kinderen hebben geholpen met het bereiden van de maaltijd, de tafels zijn prachtig gedekt en op iedere tafel liggen mooi versierde en handgeschreven menukaarten: voorgerecht tomatensoep of groentesoep, hoofdgerecht macaronie of pastasalade en nagerecht verrassing.

 

Teamleider Stephanie Dogger heet alle ouders en kinderen van harte welkom. De kinderen en pedagogisch medewerkers hebben geweldig samengewerkt om dit restaurant te realiseren: samen kun je echt meer!!

Gezonde voeding bij de BSO staat dit jaar op de agenda om te bespreken met de oudercommissie. Alle ouders en kinderen vullen samen een lijst in over wat de kinderen (en hun ouders) nu onder gezonde voeding verstaan. Stephanie haalt alle ingevulde lijsten aan het eind van de avond op. Die kunnen goed gebruikt worden door de oudercommissie en zo zijn alle kinderen en hun ouders actief betrokken bij het voedingsbeleid op de BSO. 

Iedereen komt zelf een bordje opscheppen, het is een lopend buffet. En sommige kinderen en ouders lopen best vaak langs het buffet, het is een heerlijke maaltijd! Complimenten voor het team van BSO de Petteflet!  Ouders zijn gezellig met elkaar in gesprek. En de kinderen genieten er zichtbaar van om zo samen met hun ouders (en broers en zussen) op de BSO te eten.

Bij de uitgang staat een mand met appels, voor ieder een gezonde appel om mee naar huis te nemen, daarnaast een stapel zelfgemaakte kleurplaten. Blij gaat iedereen naar huis!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht