13 maart 2015

Restaurant Beren Bikkels geopend!

Bij het hek staan wel 10 kinderen, in mooie zelfgemaakte BerenBikkels t-shirts, opgewonden te wachten op de gasten. Alle gasten (veelal ouders) krijgen een prachtige menukaart. Bij de ingang ligt een gastenboek. Het restaurant ziet er prachtig uit met mooi gedekte tafels. Geweldige begeleiding naar de tafel, veel obers die vragen wat je wilt drinken, koks die graag willen toelichten hoe de maaltijd bereid is en muzikale omlijsting door gitaarspel. En wat voor maaltijd: groentesoep, boerenkool of macaroni en een heeeeeerlijk toetje! 

Stephanie Dogger (teamleider) opende de avond. De kinderen en pedagogisch medewerkers hebben geweldig samengewerkt om dit restaurant te realiseren: samen kun je echt meer!! Gezonde voeding in de BSO staat dit jaar op de agenda om te bespreken met de oudercommissie. Aan alle ouders en kinderen wordt gevraagd om samen een lijst in te over vullen wat de kinderen (en hun ouders) nu onder gezonde voeding verstaan. Geconcentreerd vullen ouders en kinderen het formulier samen in. Stephanie verzamelde alle lijsten aan het eind van de avond. Die kunnen kan de oudercommissie goed gebruiken. En zo zijn alle kinderen en hun ouders actief betrokken bij het voedingsbeleid op de BSO.

BerenBikkels (de kinderen) en het team van Bikkels krijgen terecht veel complimenten van de aanwezige ouders. Tenslotte krijgt iedere gast ook nog een roos mee naar huis met daaraan een kaartje waar een beer op is getekend en de tekst: "Bedankt voor u bezoek". Kijk, zó doe je dat een restaurant runnen!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht