12 maart 2015

Hoera voor zwemdiploma A!

Zaterdag 14 februari was het zover voor 6 van de 9 kinderen: ze mochten afzemmen voor diploma A. Na zwemmen met kleren aan, de school- en rugslag, drijven als een plank en watertrappelen was het duidelijk, Isa, Sarah, Casper, Nienke, Johanna en Joost hebben heel hard hun best gedaan en het A-diploma gehaald. Gefeliciteerd!

Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker van Ludens zijn verschillende kinderen van BSO Dino, BSO Harlekino, BSO Rootz, BSO Eigenwijs en BSO Maan naar zwemles gegaan bij zwembad Waterwijs. De kinderen zwemmen hier 2 uur per week en zijn in 5 maanden zover dat ze mogen afzwemmen voor het A diploma.

De andere kinderen mogen in april afzwemmen!

Zwemles via de BSO van Ludens

Zwembad Waterwijs is een mooi, veilig en besloten instructiebad in Utrecht, waar al vele jaren zwemonderwijs aangeboden wordt door gecertificeerde en ervaren zwemdocenten.

Doordat de groepen relatief klein zijn, het water verwarmd is tot 33 graden, geen andere zwembadgebruikers aanwezig zijn en bij het zwemonderwijs nadrukkelijk rekening gehouden wordt met de leeftijd van de leerlingen (vanaf 4,5 jaar) zijn de kinderen er veilig èn op hun gemak.

Als opleidingsinstituut voor het Nationaal Platform Zwembaden / NRZ  biedt Zwembad Waterwijs kinderen die bij Ludens spelen aan om in 5 maanden tijd het zwemdiploma A te behalen!

Ludens verzorgt het vervoer naar het zwembad en de begeleiding van de BSO kinderen, ook als de zwemles niet op de eigen BSO opvang dag is. 

Meer informatie 

Wanneer u vragen heeft over het vervoer naar het zwembad en de kosten hiervan kunt u contact opnemen met Wilma van den Bruinhorst w.vandenbruinhorst@ludens.nlof via 06 - 43 77 98 22. Meer informatie over de zwemlessen bij zwembad Waterwijs vindt u op www.zwembadwaterwijs.nl

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht