12 oktober 2014

Wethouder opent 15 oktober het Liesboschpark

Uitnodiging feestelijke opening Liesboschpark 15 oktober 2014

Op woensdag 15 oktober 2014 om 15.30 uur verricht wethouder Kees Geldof de officiële en feestelijke opening van het Liesboschpark, een recreatief park in Zuid Hoograven.

Feest u met ons mee?

Na een periode van bodemsanering is het park opnieuw ingericht en wordt het weer openge­steld voor omwonenden en verenigingen. Graag nodigen we u uit om deze feestelijke opening bij te wonen.

Programma

Vanaf 15.30 uur ontrolt zich een afwisselend programma. 

Een groep enthousiaste kinderen van BSO Harlekino van Ludens en Speeltuin De Kameleon voeren het toneel­stukje “De dappere fabriekskinderen“ op over kinderarbeid in de steenfabriek. De muren van de oude steenfabriek vormen daarvoor een prachtig decor. De wethouder verricht samen met een paar kinderen de openingshandeling.

Rondleiding op het terrein

Loopt u mee met een korte rondleiding door een archeoloog en bodemkundige over het terrein? Laat u verrassen door wetenswaardigheden over de bodem, de archeologie en de historie van het Liesboschpark en de gebouwen die er vroeger stonden. Peter Sprangers van de Historische Kring Tolsteeg-Hoograven vertelt u over ”Liesbosch 400 jaar Buitenhof aan de Rechte Rijn”.

Welkom!

Het programma duurt ongeveer tot 17.15 uur. Wij kijken uit naar uw komst! Zin gekregen in iets lekkers? De Caféini, een opvallende rode Mini, voorziet iedereen als afsluiting van een warm drankje en een versnapering!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht