29 april 2014

Een gipsafdruk van uw zwangere buik, een fotoshoot of uw kind fris geknipt!

Op zaterdag 10 mei organiseren we bij kinderdagverblijf 't Klavertje een gezellige dag met een aantal bijzondere activiteiten.  Er zijn nog plekken vrij, dus meld u snel aan via clusteroostpark@ludens.nl. Al onze Ludens kinderen, ouders en hun vrienden of bekenden zijn van harte welkom!

Een afdruk van uw zwangere buik in gips vanaf € 20,00

Tijdens de workhshop 'Je Bolle Buik in het gips' kunt u op zaterdag 10 mei een afdruk van uw zwangere buik maken. Leuk en uniek om te doen samen met uw partner, vriend(in) of moeder! Het maken van een afdruk is heel mooi vanaf 30 weken zwangerschap, dan is de buik duidelijk zichtbaar. Maar eerder mag natuurlijk ook. Voor € 20,00 maakt u een afdruk van buik en borsten. Voor een grotere afdruk geldt een toeslag van € 5,00. Het is ook mogelijk om de gipsbuik aansluitend te laten decoreren met mozaïek. Kosten voor de workshop en decoratie met mozaïek kost € 175,00. Meer informatie: www.gipsbuiken.com.

Voor € 5,00 een fotoshoot inclusief foto van 20x30 cm

Fotograaf Regina van Mersbergen komt foto's maken. U kunt kiezen voor een fotoshoot van uw zwangere buik, uw kind(eren) en/of het gezin. Er worden 10 - 15 foto's gemaakt. U betaalt € 5,00 voor de fotoshoot, inclusief een afdruk van 20 x 30 cm. De andere foto's kunt u online bijbestellen.  

Kinderkapper: uw kind fris geknipt voor € 6,50

Op zaterdag 10 mei komt de kinderkapster  voor de eerste keer bij kinderdagverblijf 't Klavertje. Voor de introductieprijs van € 6,50 kunt u uw kind laten knippen. Alleen een pony of een babypluk kost maar € 3,00.

Aanmelden

Aanmelden voor één of meer van deze activiteiten op zaterdag 10 mei a.s. kan via clusteroostpark@ludens.nl. We bellen u vervolgens zo snel mogelijk terug om samen met u een passend tijdstip in te plannen.

U bent van harte welkom!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht