20 september 2013

Burgemeester opent KDV Rozenrood

De burgemeester werd ontvangen op de feestelijk ingerichte piazza. Ouders, kinderen, alle betrokken partijen en buurtbewoners waren uitgenodigd.

Na een kort welkom  lichtte Ans van Hoof, de directeur-bestuurder van Ludens, de samenwerking tussen de verschillende organisaties in het pand toe. Vervolgens kregen Sylvia Hoonhout van Amerpoort en Kitty van der Sanden van de Hoogstraat het woord. Tenslotte gaf Lukas de Jong, architect van het mooie pand,  uitleg over de totstandkoming van het ontwerp en de verwerking hierin van de historie van de wijk en de antroposofische visie.

De burgemeester verrichte, na een korte toespraak, de officiële opening. Samen met de kinderen knipte hij een lint door en plantte hij een boom in de mooie tuin.

Daarna werd het officiële gedeelte bij een hapje en een drankje afgesloten. De kinderen en ouders vierden het openingsfeest uitgebreid in de middag.

Rozenrood is een gloednieuw Ludens kinderdagverblijf op antroposofische basis, met veel aandacht voor de zintuiglijke ontwikkeling en de natuur. De activiteiten volgen het ritme van de seizoenen en bij Rozenrood eten en drinken we biologisch. De jaarfeesten worden gevierd en we zingen liedjes die passen bij het seizoen of het ritme van de dag.

In het pand werkt Ludens samen met kinderopvang Irene van Amerpoort die ook weer samenwerken met de Hoogstraat. Een unieke plek waar elk kind welkom is!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht