27 augustus 2013

Ruilen met Robinson in de Jaarbeurs

Hal 3 van de Jaarbeurs is omgetoverd tot een reusachtig schateiland vol kunstwerken die gemaakt zijn van ‘verzamelvoorwerpen’ zoals knuffels, CD’s of flesdopjes. Hier vindt deze maand het evenement Ruilen met Robinson plaats, een project van kunstenaar Pet van de Luijtgaarden. Als bezoeker kun je op het ‘onbewoonde eiland’ overleven door ruilhandel te drijven.

Exclusieve toegang

Maandag 26 augustus hadden de BSO kinderen van cluster Majella het Robinson eiland helemaal voor zichzelf. De ruilbeurs was niet open, maar omdat een medewerkster van Ludens ook aan de beurs meedoet, kregen de Ludens kinderen exclusieve toegang. Mister Robinson was persoonlijk aanwezig om de kinderen een rondleiding te geven en in de recycleshop mochten ze kunst maken van oude spullen.

Spannend

Het was natuurlijk superspannend, zo’n enorme, schemerig verlichte hal vol schatten en verborgen plekjes, zoals een dozendoolhof. Een heel bijzondere ervaring voor de kinderen!
De beurs is nog open op zaterdag 31 augustus en op zondag 1 september. Vergeet niet om oude spullen mee te nemen om te ruilen! Meer informatie op www.ruilenmetrobinson.nl.

 

 

Van links naar rechts: Mister Robinson, Rondleiding, Recyclekunst maken.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht