12 juli 2013

Spannende finale om de Ludens voetbalcup

Het is de ploeg van Salto weer gelukt! Net als vorig jaar mag de BSO uit de Binnenstad de felbegeerde voetbaltrofee meenemen.
In het begin van het voetbalseizoen had Salto nog verloren van BSO Odin. Na een reeks spannende wedstrijden in het Ludens toernooi stonden dezelfde finalisten als vorig jaar op 11 juli tegenover elkaar op het terrein van BSO Spoenk.

Er waren een heleboel supporters meegekomen om de spelers aan te moedigen en die lieten -op een sportieve manier- duidelijk van zich horen. Ook de vuvuzela was weer van de partij!

De wedstrijd was meeslepend, spannend en vol vuurwerk. Al snel maakte Salto een doelpunt en niet lang daarna scoorde Odin ook. Toen stond het dus weer gelijk. Het bleef lange tijd 1-1. De spanning was te snijden bij de spelers en hun aanhang. Salto had het meeste balbezit en ook de meeste kansen. Uiteindelijk maakten zij in de tweede helft 2-1 met mooi schot in de kruising. Na het eindsignaal werd de overwinning door de aanhang van Salto uitbundig gevierd.


Langs deze weg feliciteren we de spelers, coach Mohamed en assistent-trainer Dennis van Salto met het behalen van de cup en bedanken we alle andere teams en scheidrechter Marc voor het mogelijk maken van deze mooie, sportieve Ludens-traditie. Dank ook aan Dennis voor de foto’s.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht