27 maart 2013

Kijkmiddag in de Malakkastraat

In de meivakantie gaat in Lombok onze nieuwe BSO open. In het mooie gebouw van Portes aan de Malakkastraat krijgen we een deel van de begane grond plus een eigen buitenruimte ter beschikking. Voor de ouders en kinderen van BSO Molenpark was er dinsdag 26 maart een kijkmiddag.

De ruimtes zijn nog niet ingericht, dus er was wel wat voorstellingsvermogen vereist. Gelukkig was dat meestal geen probleem. Veel ouders waren verrast over de grootte van het buitenterrein. Dat biedt mogelijkheden! Er komen in elk geval picknicktafels en moestuinbakken zodat we er al meteen van kunnen genieten.

Binnen konden de kinderen (en niet te vergeten de vaders) zich vermaken met het optuigen van de wensboom, het versieren van de frisbees, de stuiterballonnen, de kinderchampagne en de fruitspiesjes.

 

 

 

 

 

 

Planning

De verhuizing staat gepland op 24 en 25 april. Donderdag 25 april hebben we een speciaal programma. In de maand april is het thema ‘verhuizen’. En we maken dan ook ons gezamenlijke kunstwerk af dat een ereplaatsje krijgt in de nieuwe BSO. Nu moeten we alleen nog een leuke naam hebben. Er hingen al ideetjes hiervoor in de wensboom...

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht