4 december 2012

Feestelijke opening vernieuwd kinderdagverblijf Harlekijn

Kinderdagverblijf Harlekijn in Hoograven is uitgebreid. Aan het bestaande pand is een nieuwe vleugel gebouwd met 4 groepen: 2 groepen die verhuisd zijn uit de dependance en 2 nieuwe groepen. Maandag 3 december vond de opening plaats van “Harlekijn nieuwe stijl”. Het was een feestelijk gebeuren in aanwezigheid van Sinterklaas, 2 Zwarte Pieten, de directeur van Ludens en vertegenwoordigers van woningcorporatie Portaal, de eigenaar van het pand.

Pietendans

Kinderen, ouders en genodigden verzamelden buiten op het plein waar ze onder aanvoering van de Pieten “de Pietendans” deden om op te warmen tijdens het wachten op Sinterklaas. Ludens directeur Ans van Hoof bedankte in haar toespraak een heleboel mensen die “Harlekijn 2.0” mogelijk hebben gemaakt en daarna zongen de mannen van het aannemersbedrijf samen met de kinderen het lied van Bob de Bouwer.

Schaar

Toen was het moment gekomen om het lint door te knippen, maar waar was nou die schaar gebleven??? Gelukkig waren de Pieten met de schaar niet ver weg. Sinterklaas en Ans van Hoof knipten samen het lint door, waarna iedereen naar binnen mocht om de nieuwe ruimtes te bewonderen en gezellig samen nog wat te drinken en te kletsen.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht