5 november 2012

15/11 Informatie-avond over KDV Rozenrood

INFORMATIE-AVOND

DATUM: donderdagavond 15 november

TIJD: 19.30 – 21.00 uur

WAAR: KDV ’t Labyrint (Adriaanstraat 26a)

 

Antroposofie bij Ludens

Voorjaar 2013 opent Ludens KDV Rozenrood. Net als bij KDV 't Elfenbankje, gaan we hier werken met kenmerken vanuit de antroposofie. We zullen bij Rozenrood  veel in het ritme van de natuur en de seizoenen doen. De ruimtes krijgen een rustige, warme en huiselijke uitstraling. Speelgoed is veelal van natuurlijk materiaal en eenvoudig van vorm, zodat het veel ruimte laat voor fantasie. Buiten spelen is een vast onderdeel van het dagritme, omdat het belangrijk is voor het contact met de seizoenen. Een mooie veer, tak of steen mogen mee voor op de seizoentafel.

Biologisch eten en drinken

Het eten en drinken bij kinderdagverblijf Rozenrood is biologisch. Door de manier waarop we omgaan met voedsel willen we kinderen zoveel mogelijk respect bijbrengen voor alles wat groeit en bloeit.

Vragen

Hebt u vragen over deze informatieavond of over kinderdagverblijf Rozenrood? Neem dan contact op met Corrie de Wit, leidinggevende Cluster Oudwijk, 030 - 231 90 30 of clusteroudwijk@ludens.nl. Met algemene vragen over onze kinderopvang kunt u terecht bij Ludens, afdeling Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030-256 70 70. 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht