26 oktober 2012

Naamfeest nieuwbouw Zuilen

 Mitros Mitros bouwt aan de Lieven de Keylaan. Op donderdag 25 oktober onthulde wethouder Victor Everhardt de naam van het nieuwe gebouw in Zuilen: De Bouwmeester.

Naast de reguliere huurders wonen hier in de toekomst ook cliënten van Vecht en IJssel en spelen er kinderen bij het nieuwe kinderdagverblijf van Ludens. Daarnaast is ruimte gereserveerd voor een 'huiskamer' voor buurtbewoners. Niet alleen mooie nieuwbouw in Zuilen dus, maar met recht een gebouw voor iedereen, van alle leeftijden.

Naam gekozen door de buurt

Daarom hebben de mensen uit de buurt meegedacht over een passende naam voor het gebouw. Bij een prijsvraag in winkelcentrum Rokade hebben talloze mensen hun voorkeur aangegeven. De keuzemogelijkheden waren: De Architect, De Bouwmeester, De Tekenaar of een naam naar eigen keuze. De Bouwmeester had de meeste voorkeursstemmen en past goed in de buurt waarin de straatnamen beroemde architecten en bouwkundigen waren.

De wethouder onthulde de naam, in gezelschap van Wim Nicolaas van Vecht en IJssel, Ans van Hoof van Ludens en Monique Waarts van Mitros en talloze genodigden.

Over de Bouwmeester

De Bouwmeester bestaat uit zes woonlagen. De Bouwmeester heeft een vriendelijke uitstraling door de ronde vormen die het gebouw kenmerken. De woningen hebben een aparte entree, gescheiden van het kinderdagverblijf en de zorgvoorzieningen in het complex. Deze kijken uit over het park en de binnentuin, die het hart van het gebouw vormt. De woningen worden naar verwachting in mei 2013 opgeleverd. 

Inschrijven kinderdagverblijf al mogelijk

Hoewel we pas eind 2013 starten, kunt u nu al inschrijven voor het kinderdagverblijf.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht