5 september 2012

Samenwerking in Zuilen

Onder grote belangstelling vond op 5 september de opening plaats van de nieuwe BSO Zigzag. Deze BSO deelt de ruimte met het nieuwe Ouderlokaal van basisschool De Cirkel. De activiteiten in het Ouderlokaal worden gecoördineerd door een medewerker van welzijnsorganisatie Portes.

Blij

Zowel de directeur van De Cirkel, Jenny Vervoort, als Ludens directeur Ans van Hoof gaven in hun toespraakje aan heel blij te zijn met deze voorziening. De Cirkel heeft het stimuleren van ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel staan. En bij Ludens is "Samen kun je meer" niet alleen een belangrijk onderdeel van de Groeimeter, maar ook een centraal thema dit jaar. Samenwerking tussen professionals, betrokken ouders en een goed ingerichte omgeving dragen volgens Ans van Hoof allemaal bij aan de optimale ontwikkeling van de kinderen.
Samen met een oud leerling van de school knipten ze vervolgens een lint door, waarna de aanwezigen konden genieten van de speciale taart (een gedeelde cirkel) en lekkere hapjes. De kinderen vermaakten zich in de speelhoekjes en de eerste activiteiten werden meteen al in het rooster gezet.
BSO Zigzag is begonnen!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht