10 juli 2012

Samen is het leuker!

 

 

 

 

 

Gezellige drukte op het plein bij de Warmoes.

 


Op 10 juli waren er 2 grote gezamenlijke BSO vakantieactiviteiten zowel voor de 8-plussers als voor de jongere kinderen. Bij BSO Spoenk in Voordorp hielden we voor de vierde keer de Ludens sportdag. BSO de Warmoes in Wittevrouwen had een spelletjesdag georganiseerd voor de kinderen tot en met 7 jaar. Hier stonden onder meer een speurtocht, frisbee werpen en een ren-je-rot circuit op het programma. In de gymzaal was ook nog een voorstelling met een optreden van een goochelaar.

Samen kun je meer

Bij Spoenk hebben ongeveer 100 kinderen meegedaan en bij de Warmoes meer dan 200. Onder het motto "Samen kun je meer" zullen diverse BSO's deze vakantie nog meer dingen samen gaan organiseren. Dit item van de Ludens Groeimeter is dit jaar bij Ludens een centraal thema. Bij de Warmoes deed de groenteboer uit de wijk ook mee. Deze winkel was onderdeel van de speurtocht en kinderen mochten er een appel of banaan halen. De supermarkt had pannenkoeken gedoneerd. Bij Spoenk kregen de pedagogisch medewerkers hulp van Wessel, een scholier van het Leidsche Rijn College die zijn maatschappelijke stage bij ons liep. Mooie voorbeelden van goede samenwerking!
En het allerbelangrijkste: de kinderen hebben een superleuke dag gehad.

 

Van links naar rechts: basketballen bij Spoenk, sponzenrace bij de Warmoes en touwtrekken met Wessel als scheidsrechter.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht