15 juni 2012

Buitenspeeldag 2012

Samen met Cumulus Welzijn, Mitros en BSO De Boshut organiseerde Ludens (BSO De Leeuw en BSO Koekoek) de Buitenspeeldag 2012 in Tuinwijk.

Wat boften we met het weer!

De kinderen konden voor 50 cent een kaart kopen waarmee ze deel konden nemen aan activiteiten en wat lekkers te eten of te drinken konden krijgen.

Op het programma stonden activiteiten als schminken, stoepkrijten,kralen strijken, doelschieten, trampoline springen, handen versieren met henna, koekhappen, kleurplaten kleuren, tafeltennisen, en nog veel meer. Voor de kinderen die van al dat spelen trek hadden gekregen was er popcorn, cake en limonade.

BSO De Leeuw verzorgde twee attracties voor deze dag. En medewerkers van Ludens, BSO De Boshut en stagiaires van het kinderwerk van Cumulus Welzijn ondersteunden de verschillende activiteiten. En ook de vrijwilligers en de kinderen van de meidengroep van de inloopactiviteiten hielpen heel leuk mee bij de activiteiten.

Dankzij de stroomvoorziening van Mitros was het mogelijk om het grote opblaasbare doel neer te zetten, popcorn te maken, strijkkralen te strijken en de Buitenspeeldag op te luisteren met muziek. 

Graag willen we iedereen die deze dag geholpen heeft bedanken voor de fijne samenwerking.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht