24 mei 2012

Opening van De Speler

In het Thorbeckepark in Ondiep is op woensdag 23 mei het nieuwe gebouw De Speler officieel geopend. Ludens is daar het nieuwe kinderdagverblijf Avontuur gestart en BSO Odin heeft er nieuwe ruimte gekregen. Ludens deed dus volop mee aan het programma van de open dag. De kinderen van Odin hadden bijv. lekkere hapjes en limonade gemaakt voor de bezoekers (foto links).

Buurtcentrum

De Speler is een sport- en ontmoetingscentrum voor de buurt, waarin meerdere organisaties zijn gevestigd die activiteiten en diensten aanbieden voor alle leeftijden. Zo is er behalve kinderopvang o.a. ook een grote sportzaal, een ruimte voor welzijnsorganisatie Portes en een kantine die gerund wordt door het Leger des Heils als leer-werkbedrijf.

Bal

De open dag was vooral feestelijk, maar er was ook een officieel gedeelte, dat wel een speels karakter had. Volgens eigenaar Mitros “ligt de bal nu bij de bewoners en gebruikers”. Er was een grote bal die door Mitros eerst naar de wethouder Den Besten van sport werd “doorgespeeld” en vervolgens naar vertegenwoordigers van de gebruikers die de bal allemaal moesten tekenen. Namens Ludens werd dit gedaan door directeur Ans van Hoof (foto rechts). Hierna mochten organisaties zichzelf presenteren op de rode loper. Enkele kinderen van Odin deden dit heel enthousiast met een zelfgemaakt kunstwerk. Ondanks de warmte was de belangstelling groot: het was een heel gezellige en geslaagde opening.

 

 

 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht