25 november 2011

Kinderdagverblijf Avontuur start een Peuterplusgroep

Februari 2012 opent Ludens in het Thorbeckepark een nieuw kinderdagverblijf: KDV Avontuur.

Nieuw bij dit kinderdagverblijf, is dat er een peuterplus-groep start. Dit betekent dat er in deze groep alleen kinderen van 3 tot 4 jaar spelen. 

Vaak raken kinderen van 3½ jaar wat uitgekeken op een kinderdagverblijf. Natuurlijk bieden wij op al onze kinderdagverblijven uitdagende activiteiten voor deze leeftijd. Maar met een groep van alleen driejarigen kunnen we extra goed inspelen op de behoefte en zelfstandigheid van deze kinderen. 

Doordat het een groep met alleen driejarigen is, zijn er veel extra activiteiten mogelijk, zoals zelfstandig tafel dekken, eten maken, opruimen, koken, uitstapjes naar de bibliotheek, kleine boodschapjes doen of een moestuintje onderhouden. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van enthousiaste deskundige  pedagogisch medewerkers.

 . In februari verhuist BSO Odin naar het nieuwe pand. In de ochtenden zullen we met de peuterplus-groep soms gebruik maken van de ruimte van de BSO die in de ochtenden beschikbaar is. En in de middag sluiten we af en toe aan bij de kleintjes van de BSO. Zo gaat de overstap naar de buitenschoolse opvang spelenderwijs!

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht