13 september 2011

Mus&Mees is open

In het Trajectum College aan de uiterste zuidrand van Overvecht heeft Ludens een eigen vleugel geopend. De begane grond is voor kinderdagverblijf Mus&Mees en op de eerste verdieping is BSO de Globetrotters gehuisvest. Deze BSO is verhuisd van hun tijdelijke locatie die op het schoolplein van Jenaplanschool Cleophas stond en heeft een nieuwe naam gekregen.

Groen en duurzaam

De inrichting van Mus&Mees is geïnspireerd op het uitgangspunt ‘groen en duurzaam’ waarbij vogeltjes en bomen de rode draad vormen.
In de centrale hal waar alle groepsruimten aan grenzen, staat een grote boom met speelhoeken eronder.
De muren zijn beplakt met kleurrijke bomen met vogeltjes erin, de groepen hebben allemaal een vogelhuisje naast de deur en aan het plafond boven het atelier hangt een vogelkooi. Voor de allerkleinsten is in de centrale hal een gedeelte afgeschermd, zodat zij daar veilig kunnen spelen en toch betrokken zijn bij het spel van de grotere kinderen (zie foto linksboven). Klik HIER voor meer informatie en foto's.

Verhuizing

Voor de kinderen van de Cleophas hebben de medewerkers vorige week elke dag uitstapjes georganiseerd vanwege de verhuizing. Sinds 12 september zitten ze op hun nieuwe plek met een nieuwe naam. 
De Cleophas was een 'wereld-BSO' en dat is de Globetrotters ook.
Zowel de oud-Hollandse als de 'exotische' sfeer hebben een plaats gekregen.
Klik HIER voor meer informatie en foto's. 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht