30 maart 2011

Muziekweken bij Sesam

Bij kinderdagverblijf Sesam stonden de laatste twee weken van maart in het teken van muziek. Dit project is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de oudercommissie.
Dankzij de medewerking van enkele muzikale ouders was er ook een live muziek programma speciaal voor de peuters.

Woensdag 30 maart kwam vader Hans op zijn gitaar spelen en natuurlijk mocht zijn zoon MInh naast hem op de bank zitten. Hans begon met een liedje over de kinderen zélf: wie zijn er allemaal? De kinderen pikten de bedoeling snel op en riepen luidkeels de naam van het kind waarover gezongen werd en zo de hele kring rond.

Kinderliedjes

Hans kende ook kinderliedjes: "Ik zag twee beren" en "In de maneschijn", maar van "Op een klein stationnetje", maakte hij een groot station, 's avonds laat. Gelukkkig waren er genoeg kinderen die hem de juiste tekst konden leren.
Het optreden werd swingend afgesloten met de Wiebelbillenboogie, het succesnummer uit het boekje dat bij het Voorleesontbijt van vorig jaar centraal stond.


 

 


 Het was een heel gezellige ochtend waar de kinderen veel plezier aan hebben beleefd. Zowel tijdens als na de voorstelling bleek duidelijk dat sommige kinderen erg onder de indruk waren.
Langs deze weg nogmaals dank aan alle ouders die hebben meegeholpen om de muziekweken tot een succes te maken.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht