17 februari 2011

Eerste vloer gestort in Thorbeckepark

In het Thorbeckepark in Ondiep wordt gebouwd. Naast ruim 80 nieuwe koopappartementen, komt er ook een sport-/voorzieningencentrum waar Ludens ruimte krijgt voor een kinderdagverblijf en BSO. Woensdag 16 februari werd het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van het centrum.

Samenwerking

Ludens is één van de vier belangrijkste samenwerkingspartners aan dit project. Het gebouw wordt beheerd door Mitros, de sporthal zal door de gemeente Utrecht geëxploiteerd gaan worden en Portes zal er welzijnsactiviteiten gaan aanbieden. Vertegenwoordigers van deze vier organisaties gaven een feestelijk startsein door samen een betonnen vloertje te storten. Ludens directeur Ans van Hoof (zie foto links ) deed dit samen met Mitros directeur Maatschappelijk Vastgoed Monique Waarts, Arthur Schrijver van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling en de directeur van Portes, Jos Berkers.

Kinderen

Omdat het de bedoeling is dat BSO Odin naar dit nieuwe pand gaat verhuizen, waren de kinderen van Odin ook voor het feestje uitgenodigd. Ze mochten om de beurt met een stok tegen een zogeheten “piñata” slaan om te proberen deze kapot te krijgen. Dat lukte uiteindelijk en toen was het grabbelen naar de snoepjes en ballonnen e.d. die erin verstopt zaten.

 

 

 

 

 

Naam

Het gebouw zal ook een naam krijgen. Monique Waarts noemde er drie: de Speler, de Kampioen en de Kartuizer. De uiteindelijke keuze van de naam is aan de bewoners van Ondiep.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht