15 december 2010

Kerstmarkt voor Oeganda

Bij BSO Cleophas in Overvecht Zuid is 14 december een kerstmarkt gehouden ten bate van Edukans. Deze organisatie zet zich in voor het recht op onderwijs voor kinderen wereldwijd. Edukans werkt aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden.

Oeganda

Het initiatief voor deze actie is genomen door 2 pedagogisch medewerkers, Roos en Lissy, die vanaf januari voor een project van Edukans gaan werken in Oeganda. De kinderen hebben zich vol overgave op het project gestort. Tijdens vier creatieve workshops hebben zij kerstversieringen gemaakt. In het atelier van Cleophas waren deze mooi uitgestald. Er waren posters en folders van Edukans en er kon op een laptop een filmpje bekeken worden van het Oegandese project. Voor het geld hadden ze speciale doosjes gemaakt en iedere verkoop werd enthousiast binnengehaald.
In de keuken waren lekkere hapjes en warme chocolademelk met slagroom.

Het was een feestelijke en gezellige afsluiting van het jaar voor ouders, kinderen en medewerkers.

Van links naar rechts: Roos en Lissy aan weerszijden van een Edukans-poster, verkoop van de kerstspullen, pm-er Lotte voorziet de chocolademelk van slagroom.

 

 

 

 

 

 

Klik HIER voor meer informatie over deze BSO locatie.

http://www.edukans.nl/over-edukans/

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht