30 november 2010

Originele boekpresentatie bij Dino

"Wie slim wil worden moet lekker eten" is de titel van het zojuist verschenen boekje van Kyra de Vreeze. Ze bespreekt in het boek een aantal producten die populair zijn bij kinderen. Veel mensen denken dat ze voedzaam en gezond zijn, maar de vraag is of dat wel klopt. Verder staan er in het boek alternatieven en recepten voor de lunch en tussendoortjes die kinderen aanspreken.

Feestelijk

In samenwerking met Uitgeverij Becht werd dit boek feestelijk gepresenteerd aan de kinderen en ouders van BSO DIno op maandagmiddag 29 november. Enkele charmante serveersters met prachtige schorten voor boden de aanwezigen voorbeelden aan van de originele hapjes uit Kyra's boek. Mini rijstwafeltjes met pindakaas en geraspte kokos, bijvoorbeeld, en roggebroodjes met kastanjepuree. Ook waren er verschillende drankjes in grote glazen. Iedereen kreeg bij binnenkomst een extra lang rietje om mee te drinken. Volgens Kyra versterkt samen uit één glas drinken het saamhorigheidsgevoel.

Acro-yoga

Als klap op de vuurpijl was er in de gymzaal een demonstratie acro-yoga een combinatie van acrobatiek en yoga, hoewel het ook wel iets weg had van een circusact. De kinderen genoten er in elk geval merkbaar van. Het was alles bij elkaar een heel gezellige middag.

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Kyra de Vreeze, een van de serveersters en de acrobaten. 
 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht