18 oktober 2010

Wat nou hutten? Villa's zal je bedoelen!

De eerste dag van de herfstvakantie was meteen een toppertje. Vanuit heel Ludens waren kinderen van 8 jaar en ouder naar BSO Het Fort gekomen om hutten te bouwen. Al op de toegangsbrug is het gehamer duidelijk te horen. Vol overgave zijn de kinderen van diverse BSO’s bezig om hun bouwwerk zo mooi mogelijk te maken. Salto’s hut heeft een bijgebouwtje, door de kinderen het “chill out hok” genoemd. De kinderen van Odin zijn in een jongens- en meidengroep opgesplitst. De jongens zijn met een ambitieus project bezig: in hun “herenhuis” moet je natuurlijk wel rechtop kunnen staan (zie foto links). Intussen zijn de “dames” van Odin bezig hun hut van een tuin te voorzien, waarin de eerste “bomen” reeds geplant zijn. Bij het huis van Zeppelin is geen twijfel mogelijk wie het gemaakt heeft (zie foto rechts).
Veel PM-ers werken enthousiast met "hun" kinderen mee en geven toe dat ze het zelf ook hartstikke leuk vinden om te doen.

Van hard werken krijg je trek: tussen de bedrijven door wordt “koek en zopie” (eierkoeken en chocolademelk) verstrekt. Ook morgen zal er nog gebouwd worden op Het Fort. Hopelijk werkt het weer dan net zo fantastisch mee als vandaag.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht