18 mei 2010

BSO terug in speeltuin Lunetten

Tot 2007 was Lunatik locatie Maan gevestigd in bouwspeeltuin Fort Luna. In 2007 was de speeltuin toe aan een grote opknapbeurt. Maan verhuisde naar het pand van schoolbiologie. De oude BSO accommodatie werd gesloopt en vorig jaar werd begonnen met de bouw van een nieuw onderkomen in de speeltuin voor de kinderen van Maan.

 

Maandag 17 mei kwamen de kinderen voor de eerste keer naar hun nieuwe BSO.
De speeltuin is natuurlijk een geweldige plek om buiten te spelen, maar ook binnen biedt het nieuwe gebouw een heleboel speelmogelijkheden.
Er zijn 2 grote groepsruimtes aan weerszijden van de ingang elk met een hoog, piramidevormig dak met met een bovenraam erin. Het is daardoor heel ruim en licht geworden. De ene groepsruimte wordt de strandruimte genoemd (foto links) en de andere de theaterruimte. Daar is ook een podium ingebouwd, met eronder bakken vol verkleedkleren, die de kinderen overigens razendsnel ontdekt hadden!
Behalve de 2 grote ruimtes is er ook nog een kleinere bouwkamer met prachtig fotobehang van New York (foto rechts).

Samen met welzijnsorganisatie Portes, die de speeltuin beheert, zal er binnenkort een officiele opening worden georganiseerd. Datum en tijd worden nog bekend gemaakt.
 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht