15 september 2009

Feest Cluster Wittevrouwen

Woensdagmiddag 9 september is er een groot nazomerfeest gehouden in Cluster Wittevrouwen. De buitenruimte bij kinderdagverblijf Sesam en BSO De Warmoes, die samen het cluster vormen, was getransformeerd tot een gezamenlijk feestterrein met diverse activiteiten. Allerlei verschillende beroepen uit de wijk vormden het thema van het feest.

   

Bij de ingang van het terrein stond de wijkagent die een politiemotor had meegenomen. De kinderen mochten op de motor zitten waarna er een foto gemaakt werd. Er waren creatieve activiteiten, zoals bloemen maken en cake versieren en spelletjes, bijvoorbeeld levend kwartet. Onder leiding van 2 brandweerlieden kon er met water worden gespoten. Ook was er een mijnheer van de duikschool met een fles gas om ballonnen mee te vullen. Natuurlijk ontbrak het eten en drinken niet. Voor de ouders waren er verschillende soorten soep en voor de kinderen broodjes met warme worstjes.

wv_kind_op_motor.jpg wv_brandweer.jpg

Na een paar spatjes regen kort voor aanvang van het feest bleef het verder gelukkig de hele tijd droog. Zowel kinderen als volwassenen vermaakten zich prima, kortom: een geslaagd evenement. 

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht