17 augustus 2009

Drie nieuwe BSO locaties

In het nieuwe schooljaar opent Ludens 3 nieuwe BSO locaties.

Op 24 augustus, de eerste schooldag na de vakantie, gaat in Cluster Oostpark BSO Het Fort van start. Dezelfde dag is ook de openingsdatum voor de BSO in basisschool De Pijlstaart in Cluster Pijlsweerd. 
In Cluster Votulast, tenslotte, komt een nieuwe BSO in buurtcentrumDe Leeuw. Deze BSO gaat vanaf 14 september open.

  fort_3-9-09.jpg

Het Fort

De verbouwing van het monumentale Fort Lunet 1 heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Nu is het dan eindelijk zover dat deze bijzondere locatie klaar is om de kinderen op te gaan vangen. BSO Het Fort is een Buiten BSO. Het motto is: "Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen". Dat wil o.a. zeggen dat de kinderen heel veel buiten zullen spelen en dat er veel aandacht zal zijn voor de natuur.

Donderdag 3 september vindt de officiële opening plaats in aanwezigheid van wethouder Harm Janssen.

De Pijlstaart

BSO De Pijlstaart gaat voorlopig op maandag, dinsdag en donderdag open met maximaal 10 kinderen van 4-12 jaar van de Pijlstaartschool. Op deze dagen gaan kinderen van die school nu dus niet meer naar BSO Odin.

De Leeuw

BSO De Leeuw in buurtcentrum De Leeuw, Sam. van Houtenstraat 1, wordt de nieuwe opvangplek voor de jongste kinderen van de Dr. Bosschool en De Fakkel. Als de kinderen 7 jaar zijn, stromen ze door naar BSO Kaktus. Er wordt gestart met 10 kinderen, maar het is de bedoeling om in de loop van het jaar uit te breiden naar 20.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht