15 juli 2009

BSO Sportdag

Sportdag

Dinsdag 14 juli hebben ongeveer 150 kinderen deelgenomen aan de Ludensbrede sportdag die was georganiseerd door het vakantieteam van Ketsj Up. Vanuit alle hoeken van de stad kwamen kinderen van de verschillende BSO's naar Spoenk in Voordorp.

De kinderen werden ingedeeld in 14 teams die gedurende de dag wedstrijden tegen elkaar speelden in 7 verschillende onderdelen. Dit waren zowel "echte" sporten als korfbal, voetbal en hockey, maar ook een zelf verzonnen waterspel. De bedoeling hierbij was om een rugbybal door een basket te gooien, terwijl kinderen van de tegenpartij daarbij mochten hinderen door te spuiten met een supersoaker. Aangezien het een behoorlijk warme dag was, vonden de meeste kinderen het niet erg om nat te worden.

Prijzen

Aan het einde van de dag kregen alle deelnemende kinderen een speciaal voor deze dag gemaakt vaantje als aandenken. Bovendien waren er 3 bekers voor de teams die over het hele toernooi het beste gepresteerd hadden. De eerste prijs was voor Tuinhuis/Spoenk, de tweede prijs voor Kaktus/Koekoek en de derde prijs voor Odin/Salto.

waterballet touwtrekken

 

Links: waterballet onder de basket. Rechts: warming up van kinderen en medewerkers door middel van een potje touwtrekken.

Nieuws archief


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht