De organisatie

Ludens heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de kinderopvang. We beschikken over 50 locaties verspreid over bijna alle Utrechtse wijken. Dit zijn zowel kinderdagverblijven als locaties voor buitenschoolse opvang. Ludens is geworteld in de wijk en betrokken bij de leefomgeving van de kinderen. We werken samen met o.a. basisscholen, sportclubs en welzijnswerk. Iedere dag spelen ongeveer 4.200 kinderen bij ons, in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

Missie

Ludens wil samen met de ouders aan de kinderen een goede jeugd bieden in een plezierige omgeving en in een klimaat van onderling vertrouwen. Ludens is kinderopvang in de buurt. We zijn betrokken bij de leefomgeving van de kinderen, we hebben wortels in de wijken. We gaan uit van de kracht van de kinderen en de medewerkers en hebben dit vertaald in onze Ludens Groeimeter. Ludens zoekt actief naar samenwerking, met de ouders en met partners in de wijk. “It takes a village to raise a child”. 

Visie

Goede kinderopvang kan iets toevoegen aan de kwaliteit van het leven van jonge kinderen en hun ouders. Bij de kinderopvang kunnen ouders en kinderen andere ouders en kinderen ontmoeten, er kunnen buurtverbanden en vriendschappen groeien. Kinderopvang levert een bijdrage in de ontwikkeling van de samenleving van de toekomst. Kinderopvang moet toegankelijk zijn voor allen, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Kinderopvang is een professionele dienstverlening , zakelijk maar wel met het belang van kinderen en de maatschappij voorop. 


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht