Waarom raden wij u aan te kiezen voor een kinderdagverblijf?

Een kinderdagverblijf biedt u de mogelijkheid om te kunnen werken. Maar die mogelijkheid biedt een oppas aan huis ook. Wij raden u aan te kiezen voor een kinderdagverblijf, omdat professionele kinderopvang een meerwaarde heeft voor de kinderen zèlf. 

Het voordeel van een kinderdagverblijf is dat er andere kinderen zijn om naar te kijken, na te doen, plezier mee te mee hebben en om (heel leerzaam) conflictjes mee op te lossen. De ruimte waarin uw kind wordt opgevangen is gezellig en veilig, met spelmateriaal dat precies aansluit bij zijn of haar ontwikkeling. De pedagogisch medewerkers organiseren elke dag leuke activiteiten, om de nieuwsgierigheid van de kinderen te prikkelen. Ze weten precies waar uw kind behoefte aan heeft en hebben alle aandacht en kennis om daarop in te spelen. Ze sluiten aan bij het dagritme van uw kind, ze knuffelen en koesteren, nemen de tijd voor vragen en verhalen. Is een medewerker ziek of op vakantie, dan neemt een vaste invaller het over. Zo bent u  altijd verzekerd van goede opvang en uw kind van goede zorg en aandacht. 

 

Een kinderdagverblijf van Ludens biedt meerwaarde

Laten we beginnen met u te vertellen dat Ludens een stichting is, dus geen winstoogmerk heeft. Wij adviseren u voor ons te kiezen omdat we meer bieden dan opvang alleen. Wij helpen de kinderen hun persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen, we bieden hen emotionele en fysieke veiligheid en we zorgen dat ze zich de waarden en normen van onze samenleving eigen kunnen maken. Wij hebben academisch geschoolde pedagogen in dienst en een eigen pedagogische werkwijze, waarin we onze medewerkers intensief trainen. Wij adviseren u ook om voor Ludens te kiezen omdat wij ouders betrekken bij wat we doen. Want uw kind opvoeden, dat doen we samen!  


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht